Mala zazidljiva parcela ljubljana

Med grički, na mirni lokaciji nedaleč stran od Ljubljane, se na robu manjšega naselja Dolnji vrh pri Primskovem, nahaja izredno prijetna parcela. Zazidljiva parcela, ki se nahaja v naravi, a je še vedno blizu urbanega naselja, vsakemu posamezniku nudi visoko kvaliteto bivanja, saj omogoča vrsto možnosti za rekreacijo in sproščen oddih.

PARCELA. V kraju Podlipa blizu Vrhnike posredujemo pri prodaji parcele v izmeri 1009 m2, gre za stavbno zemljišče. Nahaja se v mirnem naselju Podlipa, kjer so majhne, individualne hiše in je na pobočju v neposredni bližini narave. Lega parcele: svetla in ima zadosti sonca, pod parcelo je zeleni pas, kjer ni zazidljivo in je pravokotne oblike. Prodaja stavbnega zemljišča za gradnjo stanovanjske ali počitniške hiše, v izmeri 1.024 m2, s pogledom na moravško dolino, na vznožju Limbarske gore, 25 km iz Ljubljane, 2 km iz središča Moravč. Parcela je primerna za kupca, ki želi pobegniti iz mestnega vrveža in uživati v mirnem, zelenem okolju z južno lego.

grosuplje, mala stara vas Prodaja: Posest Zazidljiva 989 m2, zazidljiva, Lepa sončna parcela v naravi za gradnjo enostanovanjskih, dvostanovanjskih objektov ali objektov za ... Zazidljivo zemljišče na mirni lokaciji, cca 1 km od Turjaka, obdano z gozdom je pravi raj za dušo in telo. Zemljišče je primerno za takojšnjo gradnjo ali pa za začasni vikend, saj je na zemljišču leseni počitniški objekt v velikosti 30 m2, za katerega je pridobljeno gradbeno dovoljenje, z aktivnimi komunalnimi priključki (priključitev na vodovodno... Zazidljivo zemljišče na mirni lokaciji, cca 1 km od Turjaka, obdano z gozdom je pravi raj za dušo in telo. Zemljišče je primerno za takojšnjo gradnjo ali pa za začasni vikend, saj je na zemljišču leseni počitniški objekt v velikosti 30 m2, za katerega je pridobljeno gradbeno dovoljenje, z aktivnimi komunalnimi priključki (priključitev na vodovodno... Zazidljiva parcela v bližini centra Izole!!! :) Jump to. Sections of this page. ... Dodoma Nepremičnine Ljubljana. Real Estate. Hočemo Borisa Popoviča nazaj.